Hvad vasker jeg med! STARFIRE CARELINE

Starfire Careline

Min brug af Starfire Careline har været lang tid undervejs.Vidste godt det eksisterede allerede da vi købte Dixie, men min overbevisning dengang var at det kunne UMULIGT være bedre end noget andet.. Og så til den pris… (var nok lidt nærig)Det koster jo spidsen af en JET😱 
Jeg er stadig nærig, men kan nu godt se kvaliteterne i produkterne. Kontra ALT hvad jeg tidligere har prøvet.. Det skal lige siges at, cotonpels ikke bare er cotonpels.. Der er mange forskellige typer.. Jeg har 5 coton’er, som mange af jer allerede ved.. Ingen af dem har ens pels.. 
Jeg blev lokket af en af mine hvalpekøbere, i vinteren 2018 til at købe det til Simba, efter min knap så gode oplevelse med Botaniqa.. Jeg så jo hvad Starfires gjorde for Bianca’s pels, så jeg købte det hjem.. 
Nu har jeg vasket Simba med det i 14 mdr ca. Og er begyndt at bruge det på mine piger også.. Hold op en forandring.. Man kan mærke fugten i pelsen, den er ikke flyvsk og knas tør som ved Botaniqa eller klasket som den var med PET Esthe.. Pelsen virker REN efter vask, hvad den ik gjorde før.. Man følte den stadig var fyldt med produkterne.. Som om man ik skyllede det ud.. Og med Botaniqa var håret bare tørt med tørt på.. Ja ja, hunden var virkelig hvid, som i kridt hvid.. Men hold op den blev elektrisk og den filtrede heeelt viildt.. 
Simbas pels er blevet stærk og mega tyk i forhold til før, og bedst af alt.. Den filtre slet ikke.. Har flere gange ( med nerverne udenpå) prøvet at lade være med at børste ham 3-4-5 dage.. 1-2 små filtre var alt det kunne blive til.. Så som det er pt. Er jeg fan.. 
Jeg gør følgende: 
uge 1: 
5 ml Glory+ 15 ml arrogance blandes i flaske med 300 ml vand.. Vasker hunden, dubber med håndklæde og fordeler 20-40 ml GREED , (Til hvis pelsen mangler MEGET fugt) fordel det godt i pelsen.. Kom hunden i en stor skrællesæk (med hovedet fri), kom håndklæde om og gerne et varmt tæppe.. ( Det hedder at wrappe), sid med hunden 15-20 min.. Pak hunden ud og lad den ‘dampe’ lidt af så hårstråene lukker sig.. skyl den med lunkent vand.. Skyl grundigt ud, håndklædetørrer, gennem reder pelsen, spray med Revenge for at beskytte pelsen før Tørring med Blower/føntørrer.
Uge 2:
20ml arrogance blandes i flaske med 300 ml vand. Vasker hunden, dubber med håndklæde og fordeler 20-40 ml INSOLENCE og lader det sidde 3-5 minutter, skyld grundigt. Dub tør med håndklæde, gennem red pelsen og husk spray Revenge hen over pelsen før Tørring.. 
Og så skifter jeg mellem 1 og 2

Forresten opstår der filtre mellem vaskene bruger jeg Jalouxy som udredningsspray.

På en af de andre sider skriver jeg kort om vask, tørring og udredning.

Comments are closed.