Hvad fodre jeg med og hvorfor!

Hvad fodre jeg med, og hvorfor?
Mine voksne hunde fodres med GRASS-FED LAMB
TIL ALLE RACER OG LIVSSTADIER
ACANA Grass-Fed Lamb er begrænset-ingrediens mad, der indeholder 50% lam, som eneste let-fordøjelige animalske protein, hvilket gør den perfekt til kost-følsomme hunde af alle racer og alle livsstadier.

Lammene er ranchopdrættet i New Zealand, og lever deres liv på græs.. Foderes laves udfra Wholepray princippet, dvs. Det er lavet med både kød, brusk, lever, hjerte, kallun osv. Desuden indeholder det friske æbler, squash og græskar sikrer sund fordøjelse. Omega 3/6 kilde er diverse frøolier. Det indeholder ikke farvestoffer, smagsstoffer eller nogle former for konserveringsmidler.. Det er korn frit, og er ikke fyldt med masser af fyldstoffer, som andre fodertyper… Man finder næsten ikke et foder på markedet, uden det er fyldt med enten en eller flere af følgende ingredienser.. Kartoffel, Majs, Ris, Roetrævler…. (Hvede, Byg)..

Jeg har gennem min tid som hundeejer prøvet mange fodertyper, BARF, Royal Canin, essential, Arion, Olivers, kingsmore…. Men jeg har nu fodret med ACANA 2 år, og der er kun positivt at sige… Pelsen er tættere og stærkere, Hundene har en god mæthedsfornemmelse, kan tydeligt mærke at mængden af mad der skal til for mæthed er lavere, og døjer ikke længere med analkirtler som skal tømmes 1x ugentligt hos cavalierene, som jeg skulle før.. ( Dog ik BARF) Cavalierene havde løbeøjne… Er overbevist om at foderet renhed spiller ind her.. ACANA er kun KØD, Grøntsager, urter og frø… INTET ANDET… 
Mange cotoner er kræsne, og nogle har tendens til let Lind afføring.. Efter jeg gik over på grassfeed lamb er der ALDRIG problemer… De spiser op HVER gang.. 
Jeg har valgt singles varianterne, da proteinindholdet er lavere… end de andre typer de har.. Men det jeg synes er godt er, at man uden problemer, kan skifte fra den ene til den anden af deres varianter.. Evt. Anbefaler jeg man har en anden smagsvariant som man bruger som godbidder.. Da alle de typer af godbidder man køber er fyldt med alskens kemi.

Til hvalpene bruger jeg. ACANA Puppy Small Breed 
Foderet består af FRILANDS kylling, fra farmere i Canada, vildtfangede flyndere, sil,  kalkun og hele REDElagte æg. Foderet er også lavet af friske råvarer, og efter wholepray princippet..

ACANA er kornfrit, og indeholder ingen unødige fyldstoffer, som ris, roetrævler, majs eller kartofler.

Oplevede at vores hvalpe blev helt anderledes i væksten efter jeg valgte at fodre med ACANA, oplevede de blev mindre fede, der kom meget mindre affald.. Eks. På kingsmore besørgede de op mod 12-14 gange i døgnet, på samme fodermængde… Det er jeg overbevist om hænger sammen med at ACANA ikke er fyldt med en masse bras, hvalpen ikke kan udnytte.. Desuden er der faktisk ik løbeøjne.. 
Som godbidder til hvalpene bruger jeg så grassfeed lamb, så snart de kan spise dem.. Da det er det mest skånsomme af fodertyperne..

 

 

 

 

Comments are closed.