HVALPEINTERESSERET? (Coton de tulear)

DIXIE for fuld firspring

 

Næste kuld forventes at blive i uge 23, 2022.

Hold jer opdaterede her på siderne.

JEG LAVER VENTELISTER TIL MINE HVALPE, men det er ikke efter først til mølle. Start med at sende et skriv om hvem I er, hvad I kan tilbyde, kendskab til racen o.s.v. lykke@stormlys.dk eller pb via facebook

Jeg læser alle indkomne mails/pb-beskeder, tager kontakt til hver enkelt, og vi får en snak om forventninger osv.  

 Hvad `køber`man? Her taler jeg om sundhed, socialisering osv.

1.  

Din hvalp kommer fra Avlsgodkendte forældre, som er øjenlyst U.A og Patellaundersøgt U.A, forældrene vil desuden være DNA testede for bNAT-Bandera Neonathal  Ataxia(NCA), VWD1- Von Willebrand´s Disease (Type1), CMR2- Caine Multifocal Retinopathy, HU- Hyperuricosuria, DM- Caine Degenerative Myelopathy, PH- primary Hyperoxaluria,  og være fri for disse sygdomme. (læs evt. på hver hunds side hvad de er testet for).

2.

Jeres nye familiemedlem vil vokse op i lille  Stueopdræt, hvor hvalpene altid vil være hvor vi er. DVS. de er vant til alle lyde i huset, Et hjem fyldt med  kærlighed og omsorg, et hjem med andre hunde, kat, høns og os som gør alt for at din lille hvalp, får den bedste start på livet. Vil have prøvet at have kørt bil flere gange, og være socialiseret med andre hunde.

3.

Din hvalp er renligshedstrænet fra ca. 4 uge

4. 

Din hvalp vil være stambogsført i DKK, med Basis+ stambog (avlet efter DKK og KSS avlsanbefalinger), hvor man på hundeweb kan finde alle oplysninger om forældre osv. 

5.

 Din hvalp vil være sundhedschekket og vaccineret 1x hos dyrlægen før afrejse herfra.

6. 

Din hvalp vil have sundhedsbog med fra dyrlægen, hvor du kan se vaccination, chipmærkning osv. i.

7. 

Din hvalp vil være ormebehandlet x2 efter dyrlægens anbefalinger, dvs. 4 og 8 uger.

8. 

Din hvalp vil før afrejse herfra blive chipmærket af en af DKK´s uddannede Id-tatovører (tror jeg de kaldes)

9.  

Livslang kontakt, gode råd osv. hos mig.. Min dør er altid åben. En forudsætning for at købe hvalp her er bla. også at man er med i facebook gruppen, da alle informationer til hvalpekøbere gives igennem den gruppe. Optagelse i  House of Stormly på facebook, aftales med mig. I gruppen kan I så kan dele oplevelser, billeder, stille spørgsmål mv. med tidligere og kommende hvalpekøbere her hos mig

10.

Der medfølger en hvalpepakke med alt hvad den lille ny har brug for den første tid af kamme/børster/foder, til den første tid, godbidder, legetøj m.m. Desuden  Min egen hvalpenes  ABC indeholdende gode råd omkring pasning og opdragelse, fodring osv. af den lille nye, m.m med herfra

11.

Vi vil i den tid hvalpen bor her hos os arbejde på at hvalpen bliver så socialiseret (medfølger socialiseringsskema)som muligt ved at vænne den til at køre bil, være ude blandt alle typer mennesker, være vant til kat, trafik og meget andet..

12.

Indenfor det første år, vil familien og hvalpen blive indbudt til pels gennemgang, mindst 1 gang før pels skifte starter ved ca. 8 måneder. Men har man behov for råd og vejledning undervejs, hjælper jeg gerne.

13.

Er en familie interesseret i en hvalp herfra vores lille opdræt, kontakter man mig, og vi tager en lille snak om hvem I er, hvad I forventer og hvad jeg forventer af Jer. Ring til mig, eller send en mail, så kontakter jeg jer og vi kan snakke sammen om vores hvalpeplaner. Her hos os har vi først fast venteliste når tæven er parret.  Der lægges et ventelistegebyr, og kan komme ind i min private hvalpegruppe på facebook. Hvor I kan følge med under drægtighed, fødsel osv. Hvis den ønskede hvalp ikke kommer, betales det retur, ellers fratrækkes det depositum. Hopper man fra, betales det ikke retur. I gruppen kommer der daglige opdateringer, når først hvalpene er født. Når hvalpene bliver født, er første besøg omkring 3-4 ugers alderen, og det er der, der betales depositum.  

15.

Ved hvalpekøb laver vi en depositumkontrakt, hvor man betaler et depositum ved reservation af en hvalp.
Beløbet fratrækkes den endelige købspris, og gives ikke retur ved fortrydelse. Resten betales kontant ved afhentning ved mindst 8 uger. 

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en mail på lykke@stormlys.dk, vil I komme I betragtning til en hvalp, skal i skrive lidt om jeg selv i en mail; SMS eller messenger besked, hvori I fortæller hvad I kan tilbyde en hvalp, kendskab til racen, hvorfor valget er faldet på racen osv. Jeg vil kontakte jer og vi får en snak.

Har nogen i familien allergi, bedes I for hundens og jeres egen skyld teste allergien overfor racen, før I henvender jer her, da jeg har 1 cavalier, og derfor har I ikke muligheden for at teste allergien her ved mig. Jeg har en pasningsgruppe på facebook, hvor man kan tilbyde sig. Fortæl hvorfor og I bliver lukket ind. Ofte har mine hvalpekøbere også tilbudt sig, hvor man kan komme og nusse for at teste, så skriv til mig om det, og måske vi kan finde ud af det på den måde.

Er du hvalpekøb interesseret, så kom og kig når hvalpene er født, dog skal der være totalt ro omkring tæven den første tid, men ring så aftaler vi hvornår.

Henvendelse via Telefon 40 51 80 06  , Facebook messenger eller E-mail lykke@stormlys.dk

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, SÅ klik på kontakt i menu panelet..  og jeg kontakter dig hurtigst muligt

Print

Comments are closed.